Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A 007-es Omegája

0

Nehéz meglenni a 007-es ügynök nélkül. Ezért ha James Bond épp nem menti meg a világot a vásznon, az Omega visszanyúl a múltjába, hogy egy limitált kollekcióval álljon elő.

Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch

Ian Fleming hőse kalandjai során a királyi haditengerészet parancsnokává nőtte ki magát, és bár hivatalos egyenruhát ritkán hordott, az Omega már 1995 óta díszíti a csuklóját. Miközben a híres kém új filmes kalandjára 2019-ig várni kell, az Omega előállt a korlátozott kiadású (7007 darab elérhető) Seamaster Diver 300M Commander’s Watch modellel.

Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch

A Királyi Haditengerészet piros-fehér színeivel az Omega lehetővé teszi, hogy elmerüljünk James Bond katonai múltjában. A 41 mm-es acél tok 300 méter mélységig vízálló, kék kerámia lünettájának első 15 percét vörös gumi bevonat jelöli a búvárkodáshoz.

Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch

Tizenkét kék jelző és csontváz mutatók “törnek ki” a csiszolt fehér kerámia számlapról. A középső piros másodpercmutató a 007-es logóban végződik. A dátumjelzésnél is játszottak a színekkel, ugyanis az összes szám kék, kivéve a piros 7-t.


A limitált sorozathoz egy katonai érmetartó doboz jár az óra tárolásához. Ebben található egy második acélpánt és egy szerszám, így a tulajdonos könnyen lecserélheti az óra öt kék, piros és szürke csíkos NATO szíját.

Seamaster Diver 300M “Commander’s Watch

A Seamaster Diver 300M Commander’s Watch az Omega 2507 calibre hajtja. Még látható is az önfelhúzó rotor, amit a haditengerészeti parancsnokok csíkjai díszítenek a zafír hátoldalon keresztül.

Ára: € 4,700

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «