Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

17000 óra alatt született meg a Chopard L.U.C Full Strike-ja

0

A Chopard Manufacture huszadik születésnapja alkalmából a Maison egy egyedi darabot mutat be, mely nem más, mint a L.U.C Full Strike, egy kivételes és szokatlan óra.

Chopard L.U.C Full Strike

A Maison Chopard számos éve dolgozik a hangjelzős karóra kidolgozásán. Bár a Maison már számos kivételes darabbal rendelkezik, úgy gondolta, nem hátrálhat meg a feladattól, hogy létrehozzon egy még különlegesebb, sikeresebb darabot, a L.U.C Full Strike-ot.

Chopard L.U.C Full Strike
Bár a manufaktúra már előállt a L.U.C Strike One-nal, mely óránként csilingel, a márka egy újabb, fejlettebb modellel bővül, a L.U.C Full Strike-kal, az első órával, mely percenként ismétli a csengő hangot.

Chopard L.U.C Full Strike
Bár elsőre úgy tűnik, hogy nem más, mint egy egyszerűen elegáns óra, melynek becses formatervezését egy 42,5 mm átmérőjű áttört számlap ékesíti. Ám ez az újdonság komoly technikákat rejt a mélyén, melyeket a híres Maison innovatív munkája alkotott.

Chopard L.U.C Full Strike
Az óra andalító és lágy csengése minden percben kristály hanrangocskák csendülését idézi. Pontban tízkor előbukkan az időt mutató zafír.
Az elegáns hangzás így egy aranykés kristálypoháron való pazar csendülését idézi fel. Zene füleinkenk!

 

Emögött a hihetetlen eredmény mögött 17000 órányi kemény munka áll. A L.U.C Full Strike megalkotása során lenyűgöző technikákat alkalmaztak.
Most számos, eddig megválaszolatlan kérdésre kapunk választ a harangok természetét, a hangzó-rendszer egészét és a hang funkcióját és ergonómiáját illetően.

L.U.C Full Strike
A felhúzókoronát az egyik irányba forgatva a mozgást (mutató), a másik irányba a hangzást állíthatjuk be. A kettős tartalékjelzővel ellátott L.U.C Full Strike egyszerre bizonyul leleményes ékszernek és óraművészeti áttörésnek.


A biztonsági rendszernek köszönhetően ez a működés meggátolja a helytelen kezelésből adódó problémák kialakulását. A leglenyűgözőbb pedig, hogy a hihetelen műszaki csodák jó része rejtve marad, így az óra egyszerre rafinált és elegáns.
A gazdag és kifinomult L.U.C Full Strike-kal a manufaktúra újra nagyot alkotott és bizonyította a kiválóságát. Mi mással is ünnepelhetné a huszadik születésnapját…?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «