fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

0

Rengeteg kiváló egyedileg épített motorépítő van a világon, aki folyamatosan lenyűgöző munkákat enged ki az utcára. És míg mi szeretjük és tiszteljük a munkásságukat, illetve a kemény munkájukat, néha találkozunk olyan csiszolatlan gyémántokkal, amelyek. Ez a 1980 Kawasaki KZ250 is egy ilyen gyöngyszem.

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

Edi Buffonnak – egy mérnök Sydney-ből, aki Machine 1867 név alatt alkot – nincs saját garázsa vagy üzlete. Ehelyett Buffon egy megosztott raktárépületben hozta össze ezt a szépséget, mindössze 35 négyzetméternyi munkaterületen.

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

Mégis, ez a hely több mint elég volt neki ahhoz, hogy a Chromoly-ból egy merev vázat hozzon létre, felszerelje a kerékpárt egy front-end szabású, rugós felfüggesztéssel, beleillesszen egy vékony üzemanyagtartályt, és egy a Jarrah fából (egyfajta Nyugat-Ausztráliába tartozó eukaliptusz) készült ülést illesszen rá.

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

Ezek a tulajdonságok, és még sok egyéb apró részlet járult hozzá, hogy egy újabb egyedileg épített motor helyett egy sokkal szebb gép legyen a végeredmény. Ez a motor valódi művészet, amit vezetni is tudsz.

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

1980 Kawasaki KZ250 Retro Motor

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «