Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

2019-es Indiánok

0

2013-as debütálása óta a Chieftain az Indian Motorcycle-től magas pontszámokat ért el a kezelhetőség, erő és komfort terén. 2019-re az Indian Motorcycle Chieftain, Chieftain Dark Horse és Chieftain Limited egy sokkal áramvonalasabb, agresszívebb stílust kapott, amelyből visszaköszön a motor teljesítőképessége, miközben megtartja a hagyományos díszítéseket és ikonikus első sárvédőket.

Indian Motorcycle Chieftain

„Ahogy folyamatosan fejlesztjük az Insian Motorcycle márkát, szeretnénk kiszélesíteni a kínálatunkat sokkal agresszívabb dizájnnal, miközben megtartjuk a klasszikusabb opciókat is” – mondja Reid Wilson, az Indian Motorcycle igazgatója. „Ami a legfontosabb számunkra, hogy olyan motorokat fejlesszünk, amelyek egy széles vásárlói réteg preferenciáit kielégítik, és a Chieftain új megjelenése épp ezt teszi.”

Indian Motorcycle Chieftain
Első pillantásra az új Chieftain átalakított burkolatot, illetve formásabb vonalakkal és keményebb szélekkel rendelkező nyeregtáskákat kapott, amelyek a motorkerékpár számára komplettebb és aerodinamikus megjelenést biztosítanak.

Indian Motorcycle Chieftain

A díszített burkolat az új villafogókkal párosítva, egy korszerűsített elülső csomagot kínál, ami jelzi a motor teljesítményét. Az új oldaltáskák a színben passzoló sárvédőkkel biztosítják az egyedi megjelenést, míg a Rouge Gunfighter ülés elegáns profilt ad a motornak, ami passzol a Chieftain kezelhetőségéhez és kényelméhez.

Indian Motorcycle Chieftain
Hogy teljes legyen az új megjelenés, a 2019-es Indian Motorcycle Chieftain felhozatalban új technológia segít tovább fokozni a vezetési élményt és a teljesítményt.

Indian Motorcycle Chieftain

A tulajdonosok most három vezetési mód közül választhatnak: tour, standard vagy sport. Számos fejlesztés történt a hangrendszer javítása érdekében. Azzal, hogy a tulajdonosok testre szabhatják a motorjaikat, azt mutatja, hogy az Indian Motorcycle tudja, mire vágynak a vásárlóik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «