Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

2021-re készül el az Aston Martin luxuslakosztálya

1

Még 2016-ban fedte fel az Aston Martin tervét, hogy a vitorla formájú miami-i lakásokkal a luxusingatlanok piacára is belépjen. Az építési munkálatok nemrég kezdődtek, és az autógyártó most további információkat osztott meg a projektről, és néhány képet is nyilvánosságra hozott, milyen is lesz a lakások belseje.

Aston Marint luxus lakások

Az Aston Martin Residences a 300 Biscayne Boulvard Way-en lesz megtalálható, nem messze a Miami River torkolatától. Az épület 66 emelet magasra fog törni, és 391 lakóingatlan lesz benne. A várakozások szerint 2021-re fog elkészülni.

Aston Marint luxus lakások
Az 1-5 hálószobás rezidenciák 70 és 1,765 négyzetméter között lesznek, áruk 600 ezer és 8,5 millió dollár között fog mozogni. A penthouse lakosztályok ára ennél is magasabb lesz, 14 millió dollárról fognak indulni, és a legdrágább ingatlanért 50 millió dollárt kell majd fizetnie a tulajdonosnak. Minden penthouse-nak saját medencéje és terasza lesz.

Aston Marint luxus lakások
Ahelyett, hogy csak a nevét adta volna az épületnek, érezhető, hogy az Aston Martin valóban közreműködött a tervezésénél, és a cég saját csapata vezette a belsőépítészeti munkálatokat. Említésre méltó részlet a szénszálas recepciós pult és a számtartók, továbbá a bőr ajtólapok.

Aston Marint luxus lakások
Az épület vitorla formájának köszönhetően a tető felé egy hatalmas, több emeletes terasz lett kialakítva. Itt olyan „égi kényelmi” szolgáltatások lesznek, mint a feszített víztükrű medence, fitnesz center, boksz terem, virtuális golf szoba, galéria, két moziterem és egy spa.

Aston Marint luxus lakások
Az elektromos töltőállomások lehetővé teszik az Aston tulajdonos lakóknak, hogy feltöltsék RapidE modelljeiket, és a luxuslakóház exkluzív hozzáférést biztosít a közeli jachtkikötőhöz. Semmi kérdés, hogy legalább egy Aston Martin jacht – vagy akár egy tengeralattjáró – fog ott parkolni.

 

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Az Aston Martin a víz alá megy • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «