fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

21. századi csőlakások

0

Három Lane Crawford üzlet, a pekingi, a sanghaji i és a hongkongi egység belsejében a PAO építész iroda (People’s Architecture Office) létrehozott egy installációsorozatot, mely demonstrálja, hogyan is fog kinézni a jövő cső-lakása.

Ebben az elképzelt építészeti programban a vásárlók kipróbálhatják azokat a hatalmas fém csöveket, melyeket általában az épületek szerkezeti magjában lelhetünk fel.

Tubular csőlakások

Tubular csőlakások

Azzal, hogy a láthatóvá teszi a szellőző aknákat, melyek megkönnyítik a modern életvitelt a PAO kifordítja az építészetet, s feltárja a nyilvánosság számára a csúf igazságot, s egyben felajánlja, lakjanak ezentúl bennük.

 

A tubular rendszerben az érdekes az, hogy horizontális terek függnek a levegőben, melyek vertikális tornyokból ágaznak szét.

Tubular csőlakások

A fémhenger házak kanyarulatai lakható szobává változtak, ráadásul a belső terek hatalmas hangszórók is, csodásan vezetik a hangot, a csomópontok pedig nappaliként, étkezőként szolgálhatnak.

Tubular csőlakások

Tubular csőlakások

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «