Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

290 lábas óriás luxusjacht – Illusion Plus

0

Kínát nem feltétlenül világhírű hajóépítő vállalatairól ismerjük, de néhány világszerte is elismert kínai gyártót azért tudnánk említeni. A Pride Mega Yachts nevű cég nemrég egy forradalmi hajómodellt mutatott be, az Illusion Plus névre keresztelt gigajachtot.

Illusion Plus

A 290 lábas hajó méretei félelmetesek, gyakorlatilag egy vízen úszó palotát képzeljünk magunk elé. A hajóban szobák és lakosztályok tucatjai találhatóak. A leginkább ambíciózus lakosztály a tulajdonosok közel 80 négyzetméteres kabinja, melyhez privát deck is tartozik.

Illusion Plus

A lakosztályból gyönyörű, 180°-os kilátás nyíilk a tengerre. A lakosztályhoz privát dolgozószoba, két fürdőszoba és gardróbhelyiség is tartozik.


A jachton két VIP lakosztály is található, két kisebb vendégkabin, továbbá a tulajdonosok személyzete részére további kabinok. Az alsófedélzeten a 25 fős legénység számára további hálóhelyiségek lettek kialakítva.

Illusion Plus
A hajóban négy monumentális nappali és két étkező is található. A tökéletes komfort megteremtéséhez két jacuzzi, és egy lift is beépítésre került a jachtba.

Illusion Plus
A legalsó decken gőzkabin, szauna, masszázsszoba is található. A fő fedélzeten került elhelyezésre az edzőterem és a szépségszalon.

Illusion Plus
A hajó meghajtásáról a Pride és a Rolls-Royce közösen gondoskodott, ezért az Illusion Plus egy kifejezetten hatékony és halk dízelmotort kapott. Hatótávolsága 5000 mérföld, maximális sebessége pedig 16 csomó.

Illusion Plus

Illusion Plus

Illusion Plus

Illusion Plus

Illusion Plus

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «