Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

290 mérföld/óra négy keréken

0

Április elején a New Yorki Auto Show-n fog bemutatkozni az LM2-es sportkocsi, ami az alkotója a Lyons Motor Car szerint 290 mérföld/órás (466 km/h) sebességre lesz képes.

Az áramvonalas amerikai sportkocsi végsebessége mellett a gyorsulása sem hétköznapi, az 1700 lóerős, V8-as duplaturbós motorral hajtott LM2-es ugyanis 2,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 60 mérföldre.

Lyons Motor Car, LM2 sportautó

A motor bődületes erejét egy hétsebességes szekvenciális váltó továbbítja, míg a megállásról a Brembo szén-kerámia fékjei, valamint a Bosch ABS rendszere gondoskodik.

Lyons Motor Car, LM2 sportautó

A szénszálas karosszériával készülő LM2-es építésénél a tervezők a legnemesebb anyagokat használták, így például az autó kipufogó rendszere teljes egészében korrózióálló titánból készül, míg a felfüggesztésnél titánt és alumíniumot használtak.

Lyons Motor Car, LM2 sportautó

Az autó állítható futóművel rendelkezik, amelynél többek között luxus és sport mód között választhatunk, e utóbbi állásban nem csak a rugók válnak keményebbé, de az autó hasmagassága is csökken. Az ECCO üzemmódban pedig még a kipufogó rendszer is halkabbá válik, miközben a hengerlekapcsolásnak köszönhetően takarékosabban is autózhatunk.

Belül pedig 16 colos bluetooth kapcsolattal rendelkező érintőképernyőt találunk, ahonnan a navigáció mellett az autó szórakoztató elektronikai tárházát is vezérelhetjük.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «