Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

30 éves a BMW M3

0

A BMW M3 már 30 éve jelen van a piacon. Ez pedig azt jelenti, hogy itt az idő ünnepelni! A tortát és a gyertyákat azonban gyorsan felejtsd el, a bajor mérnökök ennél sokkal jobbat találtak ki.

30 éves a BMW M3

A limitált kiadású „M3 30 Jahre” (333 helyett) 444 lóerős motort kapott, ami 4 másodperc alatt képes a járgányt 0-ról 100-ra gyorsítani.

30 éves a BMW M3

Ezzel nem kell a speciális M3-nak szégyenkeznie, ám ahhoz képest, hogy limitált kiadásról (500 darabot készítenek belőle) van szó, nem is annyira különleges teljesítmény.

30 éves a BMW M3

Az autó legtöbb tulajdonsága egyébként megegyezik a verseny csomaggal ellátott „hagyományos” M3-al.A 20 colos kerekeken guruló újdonság ugyan két extra hengerrel és 212 lóerővel nagyobb teljesítményre képes, mint az 1986-os E30, ám a BMW mégis igyekezett összekötni a két modellt. Ennek érdekében ugyanazt a különleges kék festést használták.

 

Szerencsére azonban a retro stílus máshol nem köszön vissza. A belső tér szintén a verseny csomagos M3-ra hajaz, kivéve például hogy az üléseket speciális színűre cserélték, illetve egyedi jelvényeket helyeztek el például a műszerfalon – ezzel kifejezve az autó exkluzív jellegét.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «