Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

32 méter luxus

0

A török Numarine hajógyár nemrég elindította első 32 méteres jachtját. A 32XP acél hajóteste elcsúsztatható, és kifejezetten a zaj és a rezgés drasztikus csökkentésére lett kifejlesztve. Két 715 lóerős Caterpillar motorja hajtja a vízi járművet, amely 9 csomós sebességgel képes akár 4000 tengeri mérföldet (5,556 km) megtenni tankolás nélkül, és akár 14 csomó maximális sebességre is képes.

Numarine 32 XP

“A 32XP tervezésénél a Numarine, hosszú távú partnere, a Silent Line segítségével nagy figyelmet fordított az összes zaj és rezgésforrás megszüntetésére és csökkentésére” – mesélte a Numarine az New Atlasnak. “Hatékonyan kialakított hajótesttel, a fedélzeten pedig hatalmas nyitott térrel rendelkezik, a külsői vonalai csodálatosan innovatívak, és az elmozdulása éppen csak hogy 300GT alatt van, ami a kategóriájának felső határa.”

Numarine 32 XP
A jacht egyedülállóan modern és luxus belső kialakítással rendelkezik egy olyan méretű hajóhoz viszonyítva, amely hatalmas élet- és tárolóhelyet kínál hosszú utazásokra.

Numarine 32 XP

A 32 méter hosszú hajóval a cél egy innovatív luxus felfedezőjacht létrehozása volt, amely kielégíti tulajdonosa azon szándékát, hogy gyakran és hosszú időre, változatos és távoli célállomásokra utazzon.

Numarine 32 XP
A luxus hajó igazán impozáns a maga 330 négyzetméteres lakótérével. A 32XP egy kényelmes pilótafülkével, 64 négyzetméternyi szórakoztató területtel, szabadtéri napozóágyakkal és kanapéval várja vendégeit.

 

Van egy 48 négyzetméteres étkező, nagy előcsarnok, jobb oldalt egy elszeparált tornaterem, valamint elöl egy fő hálószoba, amelyben a pár mindkét tagjának külön fürdőszobát alakítottak ki, egy nagy központi zuhanyzóval.

Numarine 32 XP

Emellett található a hajón egy komplett konyha, az alsó szinten személyzeti szállás és további négy vendég kabin, melyek mindegyike saját fürdőszobával és tágas lakótérrel rendelkezik. A jacht 12 utas és 5 fő személyzet elszállásolására alkalmas.

 

A felső fedélzeten egy látványos tulajdonosi kabin terül el, amely egy 40 négyzetméteres társalgóval, beépített gardróbokkal és egy designer fürdőszobával rendelkezik. A nagy felső fedélzeten egy szabadtéri nappali és két jet-ski található. Ezenkívül a jacht egy kitűnő flybridge-t kínál egy 60 m²-es szabadtéri szórakoztató zónával, egy bárral, napozóterasszal, étkezővel és társalgóval.

Numarine 32 XP

“Az újonnan épített Numarine 32XP hihetetlen mennyiségű belső teret biztosít a fedélzeten, az acélhéjazat építésével és a GRP (üvegszálerősítésű) felépítménnyel, amely lehetővé teszi a látogatók és a tulajdonos számára, hogy egyedi belső elrendezést és testreszabott külső tereket hoznak létre; mindkettőt a Can Yalman, a Numarine neves tervező partnere álmodta meg.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «