Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

21. századi retro

0

Az arizonai székhelyű Local Motors egy tervező és design cég, mely a legfontosabb célul a világ közlekedési problémáinak megoldását tűzte ki. Amikor kiírtak egy pályázatot egy retro stílusú motorkerékpár tervére, rengeteg beküldött terv érkezett.

Ariel Cruiser

A nyertes végül a román designer, Ianis Vasilatos lett, akinek tervéből a Local Motors legyártott egy működőképes prototípust. Az Ariel Cruiser az 1920-as évek motorkerékpárjainak formavilágát idézi, mégis modern technológiák kerültek beépítésre a járgányban.

Ariel Cruiser

A motorbicikli elérhető elektromos vagy gázüzemű verzióban is. Az elektromos típus kb 30 km megtételére lesz képes, 45km/h maximális sebességgel.

Ariel Cruiser

A gázüzemű változat egy 50 cm3-es Honda motorral van felszerelve, 2.5 literes üzemanyagtankjával 120 km megtételére alkalmas, maximális sebessége pedig 55km/h.

Ariel Cruiser
A román tervező, Ianis Vasilatos régi álma volt egy 1900-as évek hangulatát idéző motorbicikli megtervezése és elkészítése. A járgány minden egyes kis része alaposan kidolgozott és pontos másolatai a múlt századi megoldásoknak – a bőrszíjaktól kezdve, amik a tankot tartják; az ülés kialakításáig.

Ariel Cruiser

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «