Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ferrari 1035 lóerővel

0

Nem számít mennyi pénz van a párnád alatt elrejtve, a Ferrari bármikor kész arra, hogy segítsen megválni tőle. A Ferrari FXX-K Evo tulajdonképpen egy kerekeken guruló csoda, mely egy teljes évet töltött a szélcsatornában, hogy a gyártó csapat tökéletesítse az aerodinamikai jellemzőit.

Ferrari FXX-K Evo

Nem tudunk olyan emberről, aki a LaFerrari hybrid modellt vezetve nem lett volna elégedett, a Ferrari mégis úgy döntött, hogy nincs megállás, és előhozakodott az 1035 lóerős ‘FXX-K’ névre hallgató szörnyeteggel.

Ferrari FXX-K Evo

A négy keréken guruló autóipari csoda motorházteteje alatt egy 6,3 literes V12-es motor lapul, a maga 848 lóerejével, melyhez még hozzáadódik az elektromos motor 187 lóerős teljesítménye.

Ferrari FXX-K Evo

A modellből csupán 40 darab készült, a pontos ára még nem ismert. A Ferrari FXX-K vásárlójának mindenesetre nem kell majd kompromisszumokat kötnie.

Ferrari FXX-K Evo

Az FXX-K testvére a megújult FXX-K Evo, melynek tulajdonképpen csak az áramvonalas külső design-ján változtattak. A tesztelési folyamatok közel egy évig tartottak a szélcsatornában.

Ferrari FXX-K Evo

Az olyan dollármilliomosok, akik beszereznek majd belőle, élvezhetik továbbá az FXX-K Evo megújult kormányát is, mely kicsit a Forma 1-es versenyautókéra hasonlít.

Ferrari FXX-K Evo

Az árát ennek a modellnek sem lehet tudni, de az ár valószínűleg minden extrát tartalmaz, így ahogy az FXX-K tulajdonosoknak, az FXX-K Evo új gazdáinak sem kell majd kompromisszumokat kötnie.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «