Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sivatagi megálló

0

A népszerű fiatal iráni építész, Habibeh Madjdabadi legújabb munkája egy bevásárlóközpontot és lakóparkot magában foglaló épületegyüttes, melyet a Ghazvin és Rasht városát összekötő út mellett építenek majd fel.

‘Lunar Complex’

A ‘Lunar Complex’ névre keresztelt 45 000 négyzetméter alapterületű komplexumban lakások, éttermek, autóparkoló, benzinkút és üzletek is helyet kapnak majd. Az épület nagy kiterjedése miatt jelentősen meghatározza majd a környék látképét.

‘Lunar Complex’

Habibeh Madjdabadi törekedett arra, hogy az épület minél inkább beilleszkedjen a környezetébe. A belső elrendezés hasonlít a hagyományos bazárok kialakítására.

‘Lunar Complex’

A tető tervezésére is nagy hangsúlyt fektetett Madjdabadi, amely összeköti egymással az élelmiszer- és ruhaüzleteket, illetve a lakóparkot. A tetőnek fontos szerepe van az árnyékolás szempontjából is, mégis jut természetes fény a belső terekbe is. A főbejáratnál a látogatók a tetőre lépve az épület tetejére is felmászhatnak.

‘Lunar Complex’

A tetőn keresztül ovális nyílásokon át világít be a fény a belső térbe. Az épület színei nagyon hasonlítanak a környék talajának színére, a komplexum így tökéletes harmóniát alkot a tájjal beleolvad környezetébe.

‘Lunar Complex’

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «