Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hublot hobbista golfozóknak

0

Annak ellenére, hogy a PGA sztár és a Hublot nagykövete, Dustin Johnson mutatta be, a márka legújabb golf órája nem a profikat célozza meg, Raphaël Nussbaumer, a márka termék- és kereskedelmi igazgatója szerint.

Hublot Big Band Unico Golf

„Ez egy hasznos és releváns termék, de a letöbb profi játékos annyira a teljesítményére koncentrál, hogy nem igazán akarnak egy órával a csuklójukon játszani.” Ehelyett a Hublot Big Band Unico Golf (31,500 dollár) modell a hobbi golfozóknak készült, akik értékelni fogják, hogy nyomon követhetik az állást, miközben a pályán és a klubban is divatosan festenek.

Hublot Big Band Unico Golf
A Hublot saját Unico szerkezetét ebben a variációban a számlap mellett egy golf-eredményjelzővel egészítették ki, ami úgy működik, mint a kronográf mechanizmus, amit helyettesít. A 2 és 4 óránál található nyomógombok számolják az ütéseket lyukanként, valamint a lyukak számát, ahogy a játék menete előrehalad. Amikor vége a meccsnek, a 8 óránál található gombbal lehet nullázni a számlálókat. Mivel a golf mechanizmus nem kapcsolódik az alapmechanizmushoz, a cég egy extra erős alkatrészt is beépített, hogy garantáltan megbízható legyen az óra.

Hublot Big Band Unico Golf
Fontos szempont volt, hogy az óra könnyű legyen. A Hublot-nak sikerült az óra súlyát 95 grammban maximalizálni, azáltal, hogy szénszálat használtak a váz felső részéhez, és egy másik fekete anyagot a középső részhez. A könnyű súly arra ösztönzi a golfozókat, hogy játék közben is viseljék az órát. Az órát Texalium – a Hublot saját keveréke szénszálból és alumíniumból – borítja, ami tökéletesen kiegészíti a modern golffelszerelés műszaki szerkezetét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «