Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

80 nap alatt a Föld körül egy HondaJettel

0

A HondaJet két tulajdonosa, Julian és Kim MacQueen 26 országot érint majd „80 szállodában a Föld körül” névre keresztelt túrája során, s mivel mindketten a vendéglátásban dolgoznak, a legkülönfélébb kultúrák, legkülönbözőbb szállodák meglátogatásával végeznek majd piackutatást vállalkozásuk számára.

80 nap alatt a Föld körül

Emellett a HondaJet bemutatógépként is szolgálj majd az úton, lehetőséget adva a potenciális vásárlóknak, hogy megismerkedjenek eme innovatív légi járművel. A HondaJet számára ez lesz az első világ körüli utazás, ami egyben kitűnő alkalom, hogy a bolygó minden táján bizonyítsa rendkívüli képességeit.

80 nap alatt a Föld körül

– Nagyon örömünkre szolgál, hogy vásárlóink a HondaJetet választották úti társnak – árulta el Michimasa Fujino, a Honda Aircraft Company elnök-vezérigazgatója. – Remélem, sokan látják majd, hogy teljesítmény, minőség és megbízhatóság terén egyaránt egyedülálló ez a repülőgép.

80 nap alatt a Föld körül

– Már alig várjuk, hogy útra keljünk és megannyi új, érdekes emberrel találkozhassunk! Szeretnénk megismerkedni az eltérő kultúrájú országok vendéglátási szokásaival, és tapasztalatainkat otthon, saját szállodánkban kamatoztatni – avatott be terveibe Julian MacQueen. – Azért választottuk a HondaJetet, mert megbízható, felhasználóbarát és elképesztően kényelmes.

A Föld körüli út augusztus 4-én, a floridai Pensacola Nemzetközi Repülőtéren veszi kezdetét, és október végén itt is ér majd véget.

A Honda Aircraft Company munkatársainak jóvoltából a túra folyamatosan nyomon követhető lesz a közösségi oldalakon: facebook.com/HondaJet, twitter.com/HondaJet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «