Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A bicikli, amivel 160-al is mehetünk

0

A Rich Kronfield által tervezet autószerű Raht Racer egy háromkerekű elektromos bicikli, ahol a pedállal egy akkumulátort töltünk, és egy elektromos motor hajtja igazán gyorsan előre a kis velomobile-unkat.

A Raht Racer fejlesztése Minneapolisban évekkel ezelőtt kezdődött, most pedig végre már olyan fázisába érkezett a projekt, hogy Rich Kronfield a Kickstarter-en keres pénz a gyártás beindításához.

A háromkerekű jármű karosszériája szénszálból készül, és abban a biztonság növelése érdekében a biztonsági öv mellett bukócső és légzsák is található. A 2 üléses 9.2kWh Lítium-ion akkumulátorral és egy 20 Kw-os (27 lóerős) elektromos motorral rendelkező Raht Racer végsebessége eléri a 100 mérföld/órát (160 km/h), tisztán elektromos üzemmódban, pedálozás nélkül pedig nagyjából 50 mérföld (80 km) megtételére képes.

A komoly teljesítmény mellett a Raht Racer egyetlen szépséghibája az ára, a feltaláló ugyanis 35 000 és 45 000 dollár közé prognosztizálja a szériagyártású modell árát.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «