Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A bölények ereje

0

A nagynevű Bandit9 motorgyártó bemutatta eddigi legfényűzőbb motorját, a Project Odyssey-t. A bölények hatalmas ereje inspirálta az Odyssey-t, ami dominanciát sugároz, és 72 meg nem szelídített lóerő van benne.

Project Odyssey

A diszkrét technológia és luxus elemekbe öltöztetett Odyssey nem enged kompromisszumokat a dizájn, funkció és anyagok tekintetében

A kifinomult alváz 904L acélból készült, az ülésben memória hab van, amit olasz bőrrel vontak be, és a repüléstechnológiából vett teljesítmény elemeket versenyzésre tervezték – mindezt nanométer pontossággal.

Project Odyssey

A unibody 904L acélból készült, az ülésben pedig memória hab van, amit olasz bőrrel vontak be

A részletekben mutatkozik meg igazán az a példátlan mesteri munka, amit a Bandit9 Odyssey motorja képvisel. A diszkrét technológia és luxus elemekbe öltöztetett Odyssey nem enged kompromisszumokat a dizájn, funkció és anyagok tekintetében.

Project Odyssey

Az átlátszó LED kijelzőt a tartály alól vetítik ki, és eltűnik, ha leállítják a járművet

A repülőgépek ihlette motor az aviatika technológiai megoldásait használja az utazás irányításához. Az átlátszó LED kijelzőt a tartály alól vetítik ki, és eltűnik, ha leállítják a járművet. A nyeregben lévő nagy sűrűségű hab a sofőr testéhez igazodik, és egyenletesen oszlatja el a testsúlyát. Ha pedig a sofőr leszáll róla, az ülés visszanyeri eredeti alakját, hogy tökéletesen igazodjon az Odyssey sci-fiszerű sziluettjéhez.

Project Odyssey

Az Odyssey szemből

Emellett az Odyssey-be 50 mm-es Marzocchi villákat szereltek be, hogy még simább legyen a vezetése. A könnyű, eloxált alumíniumba kovácsolt Marzocchi villákat a versenyekre tervezték, és megszokott választás az olyan felsőkategóriás járműveknél, mint a Ducati, Mondial és a Maserati. A repülőgép alumíniumból készült Beringer Master főhengerek előnye, hogy gyorsan reagálnak, így kiváló fékezési érzetet nyújtanak.

Project Odyssey

Az olasz borjúbőr ülés viscoelasztikus poliuretánból készült

Project Odyssey

Project Odyssey

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «