Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Casio okosssága

0

A Casio már a ’70-es évek óta foglalkozik karórák gyártásával. Az új WSD-F10 okosóra elkészítéséhez fel is használták minden eddig felhalmozott tapasztalatukat.

Annyit már elöljáróban is elárulhatunk, hogy ez az okosóra kimondottan a kültéri programok szerelmeseinek készült. Azok tehát, akik legszívesebben ki sem mozdulnak otthonról vagy a munkahelyükről, aligha találnak benne fantáziát.

Casio WFD-F10

Az igazán aktív embereknek viszont nagyon is bejöhet ez az okosság! A túrázásra, bicajozásra sőt még a horgászatra optimalizált applikáció is szerepel a kínálatban.

Casio WFD-F10

A WSD-F10 természetesen vízálló (50 méterig), illetve speciális szenzorainak hála a viselőjének aktivitása mellett érzékeli a környezetben bekövetkezett változásokat is. Kijelzi például a légnyomást, magasságot de még a napkelte és napnyugta idejét is.

Casio WFD-F10

Mindezen adatok tükrében még figyelmeztetni is tud téged, hogy az általad preferált tevékenységhez mikor a legideálisabbak a környezeti feltételek.

Casio WFD-F10

Az előretelepített alkalmazások között szerepel a ViewRanger GPS túrázáshoz, a MyRadar a valós idejű időjárás-információk biztosításához, a Runkeeper pedig azért, hogy a különböző fizikai tevékenységeket monitorozni tudja. Egyéb Google szolgáltatások használatát is támogatja a karóra, mint például a Gmail, a hangalapú keresés, térképek és a Google Fit.

Casio WFD-F10

 

A Bluetooth mellett a Wi-Fi alapú csatlakozás is működik vele, illetve operál az okosság Android és iOS rendszerrel egyaránt. A jobb oldalán található három gombot könnyedén lehet használni akár kesztyűben is.

Casio WFD-F10

Ami az akksiját illeti, a Casio elmondása alapján normál használat mellett kibírja az egy napot. Természetesen ez attól függ, hogy egyszerre hány applikációt futtatunk. Ha pedig csak és kizárólag óraként használjuk, akkor akár egy hónapig is bírja szuflával. Az árát 500 dollárra (145.000 forint) lőtték be és a tervek szerint áprilistól lesz kapható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «