Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

„A cserejátékos”

0

Ma este a BL soron következő fordulójában Yaya Touré valószínüleg nem lesz cserejátékos, de az elefántcsontparti futbalista, a Nissan legújabb reklámfiljében, melynek címe „A cserejátékos” (The Substitute) pont a főszerepet játszotta el.

Az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos autóipari partnereként is ismert autógyártó, valamint globális nagykövete, Yaya Touré egy meglehetősen különleges lehetőséget kínálnak fel egy mit sem sejtő üzletembernek. A Nissan kihívásának James Martin Devlin tett eleget, aki a JamesClim nevű, hűtőgépeket és légkondicionáló berendezéseket forgalmazó, Párizs környéki vállalkozás tulajdonosa.

"A cserejátékos"

A filmben Touré névtelen telefonálóként megkéri Jamest, hogy autózzon egy általa meghatározott helyszínre. Megérkezésekor Jamest mindössze egy labdarúgó játékvezetőnek látszó férfi fogadja egy irányjelző világítótáblával a kezében. James követi a bíró jelzéseit, csattanóként pedig a következő ajánlatot kapja: régi furgonját lecserélheti egy vadonatúj Nissanra. Hogy mit kell tennie? Mindössze annyit, hogy átpakol régi furgonjából az ott várakozó Nissan kishaszonjárműbe. Minderre azonban öt perce van, mielőtt régi autóját összezúzza az ott várakozó markoló.

Ahogy az a filmben látható, James sikeresen teljesíti a nem mindennapi feladatot, így szabadon választhat egyet a Nissan csúcsminőségű kishaszonjárművei közül. A 37 éves üzletember öt éve vezeti vállalkozását, és elmondása szerint az új Nissannak is nagy hasznát veszi majd. Mint elmondta: „Azonnal megragadtam a lehetőséget, hogy részt vehessek a „cserejátékos” kihívásban – de ki ne lenne benne egy ehhez hasonló játékban? Nagy élmény volt, és természetesen nagyon várom, hogy kiválaszthassam az új furgonomat. Mindennap használni fogjuk azt is, persze csak miután megkapja a JamesClim matricákat.”

A „cserejátékos” kampány a Nissan új, a piacon egyedülálló ötéves garanciájának bevezetését népszerűsíti, amit a vállalat a 2015. szeptember 1. után vásárolt teherautókra és furgonokra ad.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «