Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A csúcstechnológiájú autóhifi

0

Vannak, akik szeretik, míg mások nem igazán kedvelik a zenehallgatást az autóban. Sokan zavarónak találják azt, míg mások a hangzásbeli élményre panaszkodnak. A Harman legújabb hifi berendezése azonban minden ellenérvet megcáfol.

A Harman új technológiája (az Individual Sound Zones, ISZ) csökkenti a nem kívánt zajhatásokat, miközben javítja és személyese teszi a hangokat. A rendszer az autó fejtámláiba és a fejünk fölött, a tetőbe épített hangszórók révén amolyan személyes hangzónákat hoz lére az autóban.

Harman Autóhifi rendszer

A továbbfejlesztett jelfeldolgozás révén pedig a hangzásbeli átfedés is javult, miközben minden zóna egymástól független hangerő szabályozóval is rendelkezik. A navigációs utasítások kezelése és a telefonhívások miatti megszakítás lehetősége azonban csak a vezető kiváltsága.

Az ISZ előnye az innovatív akusztikai dizájnban és a javított jelfeldolgozásban van, így minimálisra csökkenti a hangzónák közötti átfedést. A rendszer az autó saját hifi rendszere mellé is telepíthető, biztonsági okokból pedig az nem is szünteti meg az autó eredeti hifi rendszerének a működését, a finomhangolás révén azonban így is sajátos egyéni élményt nyújt.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «