Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A DS a Bocuse d’Or és a cukrászvilágbajnokság autója

0

A vendéglátással, gasztronómiával foglalkozók nemzetközi csúcstalálkozójára, az idén 17. alkalommal megrendezendő SIRHA kiállításra január 24. és 28. között kerül sor Lyonban.

A rendezvény ad otthont a szakma egyik legnevesebb megmérettetésének, a Bocuse d’Or mesterszakács-versenynek és a cukrász világbajnokságnak – melyek hivatalos autóit az idén a DS adja. A prémium autómárka és a világhírű francia gasztronómia találkozása természetes: mindkettő az utánozhatatlan francia kézművesség remeke.

Séf világbajnokság

A 17. Sirha kiállítás január 24-én nyílt meg Lyon vásárvárosában. A rendezvény főbb programjai az alábbiak :
– január 25-26-án zajlott a cukrász világbajnokság döntője, amelyen – 50 országos, valamint egy-egy összevont afrikai, európai, ázsiai és dél-amerikai selejtező után – 21 csapat adhatott számot a rövid életű, ám annál emlékezetesebb cukrászati remekművek elkészítéséhez szükséges kiemelkedő mesterségbeli tudásáról, kifinomultságáról, precizitásáról.

Séf világbajnokság

– január 27-28-án pedig a Bocuse d’Or döntője zajlik. A világ legígéretesebb 24 séfje hónapokon át készült erre a kétnapos, igen intenzív megmérettetésre, melynek győztese a gasztronómia legrangosabb trófeájával lesz gazdagabb.
Paul Bocuse, a világ egyik leghíresebb séfmestere, a verseny alapítója így jellemezte a rendezvényt: “a dinamikusság, a kreativitás, a tökéletesen pontos mozdulatok és a szakmai kiválóság versenye”. Pontosan ezért vállalta a DS, hogy partnerként segíti a Bocuse d’Or lebonyolítását – a DS az autós ügyfeleknek kínál egyedi stílusú, kreatív, a legapróbb részletekig kifinomult, nemes, a szakma csúcsát képviselő megoldásokat.
Érdekesség: a 2015-ös Bocuse d’Or versenynek (2012 után immár másodszor) magyar versenyzője is van: Molnár Gábor séf munkáját Várvízi Péter coach és Pohner Ádám asszisztens segíti.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «