Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A fegyverhordozó Bentley

0

A Bentley-nél szokássá vált, hogy a „haszonjárműveket” a rétegsportok számára is használhatóvá tegyék. A Bentayaga Fly Fishing és a Bentayaga Falconry (igen, ez a solymászok számára készült) után azoknak, akik az egyedileg, kézzel készült puskáikat is stílusosan akarják szállítani, megérkezett a Bentayga Field Sports.

Bentayga Field Sports

Ha esetleg a Bentley, Bentayaga vagy a Field Sports név nem tette volna elég világossá, az előkelő autógyártó legújabb SUV-ja egyértelműen nem hétköznapi használatra készült. Ez a különleges Bentayaga úgy készült, hogy a „legkifinomultabb sporteseményekre, a legnagyobb luxusban” szállítsa utasait, amibe beletartoznak a fegyverarzenál egyes darabjai is.

Bentayga Field Sports
A Bentley a brit vadászpuska készítő Purdey-vel állt össze, hogy kézzel készült, zárható, kihúzható tárolóegységeket telepítsenek a Bentley csomagterébe.

Bentayga Field Sports

Az ebben található rekeszek az italok, puskapatronok, védőruházat és távcsövek szállításra lettek kialakítva. Még egy humidor is található benne, hogy a tulajdonos szinte kötelességének érezze néhány győzelmi szivart is vinni magával.

Bentayga Field Sports
Két fegyver fér el a bőrborítású tokban a hátsó ülések között. A Bentley elmondása szerint, egy speciális Purdey táska is helyet kaphat az autóban, amibe egy kabát, esőkabát, lábszárvédők, terepkabát, cipők és hálózsák is elfér, a kalandtól függően.

Bentayga Field Sports
A Bentley egyelőre nem hozta nyilvánosságra az egyedi Bentayga Field Sports árát, nem mintha számítottunk volna rá.

Bentayga Field Sports

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «