Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A fitneszguru György korabeli villája

0

A 10 hálószobás György korabeli villát Angliában televíziós stúdióként is használják, de az nem csak bázisa egy fogyókúrás-fitnesz üzletnek, hanem egy nagy családi ház is egyben.

Rosemary Conley

Rosemary Conley

A villa 1820-ban épült a Közép-Angliai Leicestershire-ben. A birtok nyolc évszázadon át ugyanazon család, a Farnhams család tulajdonában volt. Ez volt a második házuk, magyarázta a The Wall Street Journal újságírójának a villa jelenlegi tulajdonosa, a 68 éves fitneszguru, Rosemary Conley. Ms. Conley 1993-ben vásárolta meg a villát, ami akkor már nagyon rossz állapotban volt. „Igen sok pénzt kellett áldoznunk rá” – folytatta Conley. Az átalakítások során teljesen felújították az elektromos rendszert, új tetőt kapott és központi fűtéssel növelték a ház komfortját.

A villában a nagy előszoba mellett öt szalon is van, így rengeteg hely jut a család és a vendégek szórakoztatására. „A vendégeket mindig ámulatba ejtette a villa” – lelkendezett a ház úrnője.

A nagy belső terektől eltekintve Conley szerint a villa egy idilli hely, ahol egy „48 hektáros dió- és tölgyfákból álló parkban”, egy tóban és egy lágyan csobogó patakban is gyönyörködhetnek az ott élők és a ház vendégei.

Az 1 440 négyzetméteres villában pedig nem csak hatalmas étkező, szalon és pince található, de van még 10 hálószoba és két fürdőszoba is benne. .

Egy különálló épületben van Conley professzionális filmstúdiója, ahol a fogyókúrás és fitnesz programjához forgat filmeket. „Már több mint 2 000 filmet forgattunk le itt” – magyarázta. „A nagy terek és a nyolc autós garázsnak köszönhetően egyszerűen otthonról tudjuk futtatni az üzletünket.”

 Conley  TV stúdiót is épített a házba

Conley TV stúdiót is épített a házba

A meghitt otthon és jól menő üzleti vállalkozás céljaira is ideális ház azonban ennek ellenére 5.2 millió dolláros listaáron jelenleg eladó.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «