fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Ford GT a Forza Motorsport 6 exkluzív sztárja

0

Mintha az égből ereszkedett volna alá a 2015-ös E3 játékkonferencián az ultranagy teljesítményű Ford GT, aminek képe a kifejezetten az Xbox One konzolra kifejlesztett piacvezető versenyszimulációs játék, a Forza Motorsport 6 dobozát is díszíti.

Ford GT, Forza 6A néhány kiválasztott globális piacon jövőre megjelenő Ford GT a vállalat modern technológiáinak tárháza, hiszen az autót nemcsak az innovatív aerodinamikai megoldások és a kis tömegű, karbonszálas építési mód teszi izgalmassá, hanem rendkívül hatékony EcoBoost® motorjának lenyűgöző teljesítménye is. És bár e szupersportkocsit csupán a világ néhány legkiválóbb autóversenyzője teheti próbára a jövő évi Le Mans-futam GTE-Endurance Pro versenyosztályban, a szeptember 15-én megjelenő Forza Motorsport 6 játékban a rajongók milliói számára is lehetőség nyílik arra, hogy átéljék a Ford GT vezetésének borzongató izgalmát. A Forza Motorsport 6 modellkínálatában egyébként további Fordok is szerepelnek, például a Shelby GT350 Mustang és az F-150 Raptor. A Forza Motorsport szerepléséről a 2015-ös E3 játékkonferencián a forzamotorsport.net honlapon olvashat további híreket.

Ford GT, Forza 6

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «