fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A hatféle hajtással rendelkező bicikli

0

A kerékpározás nagyon jó módja a testmozgásnak, a testedzésnek, az egyetlen baj vele, hogy ugyanazokat az izmokat mozgatja meg újra és újra. A Caron Bicycle erőfeszítéseinek hála azonban ez a probléma hamarosan megszűnik.


A Caron kerékpárját ugyanis hat különböző módon lehet tekerni, így mindig más izmokat mozgathatunk meg kerekezés közben. A Caron külsőre egy normál kerékpárnak tűnik, mert a titok a hajtómű középcsapágyában van. Nincs más dolgunk, mint megvásárolni a könnyen felszerelhető kerékcsapágyat és innentől kezdve különböző módokon edzhetjük a testünket.

Caron BicycleTestedzésre pedig a Caron kerékpár ideális, hiszen a hagyományos hajtási módon kívül azt hajthatjuk akár egy lábbal (jobb vagy a bal lábunkkal is) fel-le mozgást végezve, vagy teljes kört írva le. De két lábal is végezhetünk fel-le mozgást, ha úgy tartja a kedvünk, de teljes fordulatra is lehetőség van, vagy akár felváltva is használhatjuk a lábainkat fel-le mozgást végezve. A különböző pedálozási módokat egyszerűen a kormányra szerelt kapcsolóval választhatjuk ki.

Caron Bicycle
A feltalálók jelenleg az Indiegogo oldalon próbálnak befektetőket találni a kerékpárjukhoz, ami a reményeik szerint 795 amerikai dolláros áron kerülhet majd a boltokba. A Caron Bicycle azonban a gyerekekre és a kispénzűekre is gondolt, így a gyerekmodell 570 amerikai dollárba, míg a kerékcsapágy kit mindössze 245 dollárba kerül majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «