fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A labdarúgás világsztárjai a 2015-ös Audi Kupán

0

A nemzetközi futball négy kiváló csapata méri össze erejét a müncheni Allianz Arénában augusztus 4-5. A Real és a Bayern már ott lesz!

Az idei lesz a negyedik ilyen labdarúgó torna, az elsőt 2009-ben, az Audi autómárka születésének 100. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségek keretében rendezték meg.

Audi Kupa 2015

A kétévente tartott Audi Kupa azóta az európai labdarúgó idényre való felkészülés egyik legkiemelkedőbb eseményévé nőtte ki magát. A Real Madrid CF első ízben fog szerepelni Münchenben a négycsillagos Audi lobogó alatt. A másik két csapatot június elején, közvetlenül az európai bajnoki szezon végét követően nevezik meg.

Audi Kupa 2015

Az Audi Kupa lebonyolításának rendje kiállta az idők próbáját, ezért most is változatlan marad. Augusztus 4-én, kedden tartják a két elődöntőt. A két meccs vesztesei szerdán, augusztus 5-én a harmadik helyért játszanak, mielőtt sor kerülne a győztesek között a döntőre. A mérkőzések kezdő időpontja mindkét napon 18:15 illetve 20:45. Ennek eredményeként az Allianz Aréna nézői mindkét napon láthatják mind a négy csapatot. A győztes jól megérdemelt jutalma pedig az Audi által terveztetett 60 centiméter magas – alumíniumból készült – trófea.

Audi Kupa 2015

Arjen Robben, Mario Götze, Manuel Neuer, Toni Kroos, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Sergio Ramos vagy Iker Casillas – csak néhány nagy név a résztvevő csapatok soraiból, akik valóra váltják majd ebben az évben is az Audi Kupa mottóját: „Érintésnyi közelségben a legjobbak”.
Az Audi Kupára már kaphatóak a jegyek a www.audicup.com honlapon. Az egynapos jegyek ára, amellyel a nézőnek lehetősége nyílik két mérkőzést is élőben megtekintenie, már 20 eurótól kezdődik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «