Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A lopakodó Harley

0

A Harley-Davidson bejelentette, hogy piacra dobják az első teljesen elektromos motorjukat, a Live Wire-t, amit a nagyközönség már láthatott is Milánóban, az EICMA kiállítás keretében.

Harley-Davidson Life Wire

Ez a modell is követi a Harley-Davidsonok egyediségét, ikonikus stílusát és teljesítményét, csak éppen ezúttal elektromos motor hajtja majd a gépet. Ez az első kuplung nélkül készült motor, amit egy amerikai motorgyártó árulni fog, de valószínűleg nem az utolsó.

Harley-Davidson Life Wire
Az érdeklődők az EICMA-n már láthatták az elektromos fenevadat, ami a kiállítás után robogott is a gyártósorra. A Live Wire 2019-ben lesz megvásárolható, de már idén júliusban bejelentették a megjelenést a cég terjeszkedési stratégiájának részeként.

Harley-Davidson Life Wire

A Harley-Davidson így akar betörni az elektromos gépeket gyártó piacra. 2022-ben már olyan modelleket is be akarnak mutatni, amelyek könnyűek, fürgék és terepen is tökéletesen futnak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «