Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Áramlovak – Koenigsegg Regera

0

A kis svéd sportkocsigyártó a Koenigsegg eddig leginkább autói brutális teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Legújabb gyöngyszemük a Regera azonban a technológiai kifinomultságával és a formai megjelenésével is rabul ejti a sportkocsik szerelmeseit.

A négykerékhajtású Koenigsegg Regera mozgatásáról a duplaturbós 5 literes 1100 lóerős V8-as benzinmotor mellett három elektromos motor gondoskodik, aminek eredményeképpen az autó összteljesítménye eléri az 1800 lóerőt.

Koenigsegg Regera

A hihetetlen teljesítménynek köszönhetően a Regera így 0-ról 60 mérföld/órás sebességre nem kevesebb, mint 2,7 másodperc alatt gyorsul fel, a végsebessége pedig eléri a 255 mérföld/órát (410 km/h), amit álló helyzetből 20 másodperc alatt el is ér.

Koenigsegg Regera

Ugye mondani sem kell, hogy ezen adatok mellett a tisztán elektromos meghajtás esetén 18 mérföld hatótávolságra képes Regera esetében még az olyan beépített csodák is, mint a robotizált ajtónyílás, az Apple CarPlay és a Wi-Fi hotspot, vagy az elektromosan hat irányba állítható, memóriás szénszálas ülések is eltörpülnek.

Koenigsegg Regera

A csillagászati árú (1 890 000 dollár) és tudású autóból mindössze 80 darab építését tervezi a Koenigsegg.

Koenigsegg Regera , utastér

 

Koenigsegg Regera

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «