Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A luxus “dinamikája”

0

A Dynamiq GTT 165 és GTS 165 szuperjachtok innovatív, hatékony teljesítményt nyújtanak kifinomult formában. A könnyű és robusztus hajótest, amit alumíniumötvözetből készítettek, élvonalbeli technológiákkal párosul. Az 50 méter hosszú vízi jármű épp időben érkezett a nyári szezonra, habár 28 hónapba telik megépíteni…

Dynamiq GTT 165

Műszaki oldalról a Van Oossanen NA vett részt a projektben, míg a külső dizájnt a Dobroserdov Design készítette a Dynamiq GTT 165 és GTS 165 jachtokhoz, amelyek fedélzetén letisztult stílusban lehet megtapasztalni a hajózás igazi élményét.

Dynamiq GTT 165

Nagyjából 10-12 vendég fér el kényelmesen az öt vagy hat vendégszobában. A jachton emellett van moziterem, bár, külön tér egy spanak vagy edzőteremnek, és egy 19,5 méteres napozó felület jakuzzival és napelemekkel a tetején.

Dynamiq GTT 165
A Dynamiq jachtok 20 és 25 csomós sebességre képesek – utóbbit a sokkal erőteljesebb GTS modell produkálja -, és 4000 tengeri mérföld megtételére képesek. A hagyományos motor mellett opcionálisan akár hibrid meghajtás is biztosíthatja ezt, ami hatékonyabb és csöndesebb működést garantál.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «