fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A McLaren Senna

0

A McLaren Sennát a Geneva Motor Show-n mutatták be tavasszal. A szénszálas külső a legnyilvánvalóbb eleme a szén tematikának. A 67 elemből felépülő szuperautó teljes karosszériáját 1000 óra alatt gyártották le.

McLaren Senna

A sárga részletek a külső padkákon, a hátsó szárnyakon és az elülső részen a zöld féknyergekkel kombinálva a legendás brazil Forma-1 versenyző sisakjának színei előtt tisztelegnek.

McLaren Senna
A színek a McLaren Senna belsejében is visszaköszönnek, az ajtón lévő gázrugó egység zöld színben pompázik, és a kontrasztos varrás az ülések szénfekete Alcantra kárpitozásán, az ajtók belsején és a műszerfalakon.

McLaren Senna

A kormányban szintén van egy bőrbetét hasonló sárga árnyalatban. Mindkét ülésen van egy ’S’ betű a fejtámlán Senna nevét szimbolizálva, és további elemeken is megjelenik.

McLaren Senna
A McLaren Special Operations az autóval együtt bemutatja a Senna kormányopciót is Genovában. A standard kormány három kivitelben érhető el, de az MSO hétkaros, hibrid szénszálas kormánya az egyetlen választható opció az autónál. A középső keréktárcsa egy kovácsolt alumínium / szénszálas keréktárcsa, amely 7,5 kg-ot nyom a gumiabroncs nélkül, és akár 10 százalékkal könnyebb, mint egy szabványos kormány.

McLaren Senna
Közúton is legálisan lehet vezetni az autó, de a McLaren Sennat elsősorban a versenypályára tervezték, ennek megfelelően ez a kompromisszumok nélküli szemlélet a megjelenésén is visszatükröződik. Az agresszív megjelenés a McLaren ’a forma követi a funkciót’ filozófiájának legerőteljesebb kifejezése. Mindössze 500 darab készül a Senna szuperautóból, és már mindet előjegyezték.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «