fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Mercedes figyelmébe ajánlva!

0

Megcsodálnál egy lélegzetelállító Mercedes tanulmányautót? Ha igen, akkor mindenképpen ajánljuk figyelmedbe Antonia Paglia koncepcióját!

Antonia Paglia, tehetséges olasz tervezőként készítette el az alábbi képeken látható tanulmányautót – egyfajta ajánlásnak szánja a Mercedes Benz felé.

Mercedes ELK koncepció

Mercedes ELK koncepció

A Mercedes ELK egy elektromos koncepcióautó, amely kimondottan futurisztikus dizájnnal bír. A legérdekesebb tulajdonsága, hogy egyáltalán nincsenek ablakai. Ezeket digitális kijelzőkkel helyettesítené Paglia.

Mercedes ELK koncepció

A projektem célja az volt, hogy egy szórakoztató és látványos autót tervezzek. A méretei az Alfa Romeo 4C-hez hasonlítanak, hiszen ez is egy kisméretű, kompakt sportautó – magyarázta a tervező.

Mercedes ELK koncepció

A kasztnija természetesen, a legújabb trendeknek megfelelően szénszálból készült. Az autó „pilótafülkéjében” a kijelzők a kibővített valóság felhasználásával kívánják a lehető legtöbb információval ellátni a sofőrt.

Mercedes ELK koncepció

Az elején látható, hangsúlyos háromágú csillag és az újratervezett hátsó rész megadják az autó stílusát. Erre a különleges fényei is rásegítenek. Igazán lenyűgöző és karakteres látványt nyújthatna ez a járgány éjszaka (is)…

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «