Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A MINI “Arc-a”

0

A MINI Arc egy személyautó projekt, mely Grigory Butin keze munkáját dicséri. A koncepciót az eredeti Mini Cooper autómodell inspirálta, a tervező célja az volt, hogy megmaradjon valami a kiinduló modell DNS-éből. Az új design időtálló, mégis stílusos karakterisztikával rendelkezik.

MINI Arc

Grigory Butin elmondása szerint ez a projekt egyelőre csupán kísérlet. A koncepció célja az volt, hogy egy esetleges elektromos Mini piacra dobása esetén is kompakt karizmatikus és felismerhető maradjon ez a legendás autómodell.

 

A motorháztető sokkal rövidebb lett, ami valójában nem is rejt motort, és elektromos autókban legtöbbször hátul található a motor. A letisztult és egyszerű vonalak, áramvonalas forma rendkívül sportos kinézetet kölcsönöz az autónak.

MINI Arc
A belső térben Grigory Butin az “oldschool” stílust választotta, mégis visszaköszönnek modern részek is. A középső konzol olyan megjelenést kapott, mintha lebegne, a funkcionális részek eltérő színt kaptak.

MINI Arc

A vezető előtt egy interaktív hologram alapú megjelenítő is helyet kapott, ami hozzá van kötve a kormányhoz, így azt mozgatva a hologram is vele együtt mozog.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «