Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A MINI elkészítette a Gentlemanek Játszóterét

0

Különleges kompozícióval készült a MINI a Firenzében január 12-15. között megrendezett 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválra: a „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű kiállítói objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait, a vadonatúj MINI Clubman stílusában.


A MINI és a Pitti Immagine a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon ismét összefogott, hogy közös támogatásukról biztosítsák a divatvilág legígéretesebb fiatal tehetségeit.

Gentlemanek Játszótere

A földkerekség elsőszámú, férfidivattal és kortárs ruházati stílussal foglalkozó nemzetközi eseményét idén január 12-15. között rendezték meg Firenzében, az olaszországi város legnagyobb történelmi emlékműveként számon tartott Fortezza da Basso középkori erődben, ahol a MINI első ízben mutatta be a támogatását élvező nemzetközi divattervezők „The Latest Fashion Buzz” elnevezésű válogatását.

 Gentlemanek Játszótere

A rendhagyó kollekcióban azon művészek munkái kaptak helyet, akik a férfidivat területén jövőbe mutató újdonságokkal és modern ötletekkel rukkoltak elő, személyiségüket merész innovációk egyedülálló alkalmazásával állítva a középpontba.

A vadonatúj MINI Clubman ihlette játszótér

A Pitti Immagine tehetségeinek nemzedékeit összefogó „Pitti Generation(s)” kiállítás exkluzív értelmezéseként a MINI egy kivételesen rendhagyó játszótér-kompozíciót tár a 89. Pitti Uomo férfidivat-fesztivál látogatói elé.

Gentlemanek Játszótere

A vadonatúj MINI Clubman ihlette „MINI Gentlemanek Játszótere” elnevezésű, egyszerre elegáns és ötletes objektum egy térben egyesíti az emberi élet két legmeghatározóbb szakaszának sorsdöntő momentumait: a gyermekkor és a felnőttkor különleges találkozásakor egyszerre elevenednek meg a látogatók előtt a fiatal- és felnőttkori gondolatok, hamisítatlanul egyedülálló módon idézve fel a különböző személyiségek mélyen lakozó emlékeit.

A MINI megújult márkastratégiája

A BMW Group 2015. júniusában, a vadonatúj MINI Clubman berlini világpremierjén jelentette be a MINI új termékportfólióját és felfrissített márkaarculatát, amelyet az innovatív dizájn, az összetéveszthetetlen egyéniség és a belső értékek hármas egysége határoz meg. A brit kisautó-gyártó globális újradefiniálása új fejezetet nyit a MINI sikertörténetében, miközben új magaslatokba emeli a márka immáron tradicionálissá vált, szüntelenül megújuló imázsát, amely rendre utat mutat a dizájn-innovációk terén és úttörőként formálja az egyes korszakok irányzatait.

 Gentlemanek Játszótere

A MINI megújult márkaarculata minden nélkülözhető elemet elhagy, hogy még inkább a lényeges dolgokra összpontosítson. Eme filozófia minden téren az abszolút mondanivalóra helyezi a hangsúlyt, értékeit pedig páratlanul egyedi úton ismerteti meg az emberekkel.

 Gentlemanek Játszótere

A kétdimenziós logó, az új tipográfia és a vadonatúj színséma egyaránt a megújult márkaarculat alappilléreit jelentő letisztultságot és hitelességet erősíti, miközben újraértelmezi a MINI fogalmát, hogy a brit kisautó-gyártó a jövőben is iránymutató egyéniségként lehessen jelen.

A MINI és a Pitti Immagine közötti együttműködés

A MINI 2015. júniusában, a 88. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon bemutatta, hogy márkafilozófiája az autóiparon kívülálló világra is kiterjeszthető: hat fiatal olasz tehetséggel együttműködve életre hívta a vadonatúj MINI Clubman ihlette első „MINI Gentleman Kollekciót”, amelynek hat nívós divat- és életmód-kiegészítője az olasz szaktudást kreatív és innovatív részletekkel ötvözi.

 Gentlemanek Játszótere

Az első „MINI Gentleman Kollekció” hatalmas sikerét követően a MINI 2016. júniusában, a 90. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon tovább folytatja a fiatal tervezőkkel és tehetségekkel való együttműködését.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «