Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A nagyvárosi mini moped

0

A MUV-e Scooter a feltalálók szerint szinte forradalmasíthatja majd a zsúfolt nagyvárosok közlekedési szokásait. A cég ígéretének megvalósulására pedig már nem kell sokat várni, a kis elektromos moped gyártása ugyanis küszöbön áll.

A könnyű használhatóság érdekében a cég mérnökei mindent bevetettek, így az egyedülálló, önbeálló, dönthető felfüggesztés, vagy a gyorsan összecsukható szerkezeti kialakítás mind-mind praktikussá teszi a járművet a nagyvárosok forgatagában.

Muve-e Scooter

A városi használat egyik legfontosabb kelléke azonban az a mechanizmus, amelynek révén 3 másodperc alatt összecsukható a moped. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően az alkotók szerint MUV-e Scooter ideális jármű a rövid városi ingázásokhoz, vagy akár a kisebb bevásárlásokhoz is.

Muve-e Scooter automata

További előny még, hogy az összecsukható járművet könnyű lenne elhelyezni egy tartókonténerbe, így a telekocsikhoz hasonló rendszer is kialakítható lehet. Az egy órára vagy akár hosszabb időre is bérelhető MUV-e Scooter pedig a turisták számára is ideális eszközzé válhat a nagyvárosi felfedező túrákra.

Muve-e Scooter

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «