Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A napelemes bicikli

0

A LEAOS elektromos kerékpárjának érdekessége, hogy azt nem kell a konnektorra kötni, emberi izomerő, és a napfény segítségével ugyanis plusz energia befektetés és költségek nélkül is üzemeltethetjük.

A LEAOS egy fiatal német cég, ami elektromos kerékpárjaival szerzett hírnevet magának, a napenergiával működő Carbon Urban Design E-Bike pedig teljes függetlenséget ígér az elektromos hálózattól. A kerékpár mindenben csúcstechnikát képvisel: szénszálas váz, NuVinci automatikus váltó, szénszálas kormány, beépített folyadékkristályos kijelzővel.

Leaos, elektromos bicikli

Mindegyik kerékpár 100 százalékban kézzel készül, ami miatt nagyon figyelnek a részletekre, így az teljes mértékben illeszkedik a vásárló igényeihez és vezetési stílusához.

Az új és könnyű akkumulátort a BMZ fejlesztette ki, amivel biztosított a sima utazás. A kényelmes üléspozíció és a különleges geometria pedig biztonságos utazást ígér, míg az alacsony ülés a férfiak és a nők számára is ideális. A 22 kilogrammos elektromos kerékpár két teljesítmény változatban készül, 25 és 45 km/órás sebességtartományban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «