A napszemcsik királya: Brioni Gold Edition

0

Itt a nyár, itt a napsütés. Ilyenkor időszerű kivenni a jól megérdemelt szabadságot és nyaralni legalább pár napig. Ha valaki a tengerparton is villantani szeretne – és nem csak a felsőtestével, hanem mondjuk a napszemüvegével is – annak ajánljuk figyelmébe a következőket.

A Brioni egy 1945-ben alapított olasz divatmárka. Elsősorban kézzel készített öltönyökre specializálódtak, ám olykor-olykor különleges(en drága) kiegészítőket is készítenek. Így születhetett meg a képeken látható napszemüveg is.

Brioni Gold Edition napszemüveg

A luxusmárka a 70. születésnapját méltóképpen óhajtotta megünnepelni, ezért aztán a piacra dobott egy nem mindennapi napszemüveget. Különlegességét és értékét az is növeli, hogy mindösszesen 70 darabot készítettek belőle.

Brioni Gold Edition napszemüveg

A Brioni Gold Edition napszemcsi kerete 18 karátos fehéraranyból készült. A lencséje természetesen polarizált platina, enyhe tükröző hatással. Tartozékként jár hozzá egy sötét csokoládészínű tok, illetve egy diófából készült doboz, hogy meg lehessen óvni a karcoktól. Nem mintha nem lenne magától is annyira tartós, hogy akár hosszú évekig is hordható legyen.

Brioni Gold Edition napszemüveg

A kifinomult pilóta-napszemüveget csak néhány, kivételes butikban lehet kapni, és ott sem túl olcsón. Nagyjából 2.800.000 forintot kell kicsengetni érte. A Brioni elsőként 2012-ben jelent meg a luxusszemüvegek piacán. Azóta nyilvánvaló vált, hogy a márka ezen a téren is a minőség és a tökéletes kivitelezés elkötelezettje.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «