Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Peugeot díjnyertes jachtja

0

A Peugeot elsősorban nem az autóiparra specializálódó 2012-ben létrehozott dizájn stúdiója, a Peugeot Design Lab az új vitorlás jacht koncepciójával döntős lett a rangos International Yacht & Aviation Awards dizájn versenyen.

A 2011-ben egy angol lakberendezési magazin által a fiatal tervezők inspirálására alapított International Yacht & Aviation Awards mára az egyik legrangosabb nemzetközi dizájn díjjá nőtte ki magát, ahol a Peugeot Design Lab idén két kategóriában is döntés lett. A Peugeot HX1-Jet Concept repülőgépe a magánrepülőgépek, míg a 30 méteres vitorlás hajó koncepciójuk a 40 méter alatti jachtkategóriában került be a legjobbak közzé.

Peugeot Design Lab Concept

A Peugeot Design Lab – 30m Yacht Concept névre hallgató vitorlás elsősorban az innovatív külső megoldásai, így például a fedélzet és a kabin lágy egybeolvadásával hívta fel magára a figyelmet. A jachton más eredeti dizájn elemek is találhatóak, például a hajótestet törés nélkül körbeölelő üvegpanelek, amelyek páratlan belső hangulatot teremtenek, ahogyan a természetes fény szétárad a kabinban.

A vitorlás jacht azért műszakilag is tartogat néhány érdekességet, így a fedélzet alá rejtett kötélzet révén nem csak nagy szabad tér áll a rendelkezésünkre a fedélzeten, de az automatikus doboknak és elektromos csörlőknek köszönhetően a hajónk kötélzete egy gombnyomással vezérelhető. A teljesítmény és az esztétikum feláldozása nélkül, így a Peugeot jachtja nagyon könnyen, biztonságosan és élvezetesen irányítható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «