Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Porsche tervezte a BlackBerry új okostelefonját

0

Nem új keletű az együttműködés a Porsche Design és a BlackBerry között, így a most bemutatott P’9983 okostelefon a harmadik olyan BlackBerry készülék, amit a Porsche dizájn csapata tervezett.

A P’9983 tulajdonképpen a BlackBerry Q10-es telefonjának stílusos frissítése, amin már a cég legújabb BlackBerry 10 névre hallgató operációs rendszere fut. A műszaki tartalom nagyrészt változatlan maradt, bár azért néhány területen jelentős fejlesztések történtek, így például a Q10-es 16 gigabájtnyi tárhelye helyet az új készülék már 64 gigabájttal rendelkezik. A két töltés között 14 órányi beszélgetésre alkalmas mindössze 140 gramm tömegű, 119 milliméter magas, 67.1 milliméter széles és 10.6 milliméter vastag készülék elől egy 2 megapixeles, míg hátul egy 8 megapixeles beépített kamerával rendelkezik.

BlackBerry Porsche Design P’9983

BlackBerry Porsche Design P’9983

A legnagyobb különbség a két készülék között azonban az, hogy a Porsche Design által alkotott okostelefon a legkiválóbb anyagokból épült. Karcolásmentes zafír kameralencse, kovácsolt acélból készült logó és oldalsó burkolat, üvegszerű, teljes méretű QWERTY billentyűzet. Az új tulajdonosok e mellett finom olasz bőrből készült kiegészítőkből is választhatnak sárga, kékes-zöld, sötét barna, gránátalma, szürke, vörös, kék és narancssárga színekben.

BlackBerry Porsche Design P’9983

Többféle bőrből készült kiegészítővel választható

A fülhallgatót, polírozó ruhát és bármilyen hálózatnak megfelelő töltőt is tartalmazó P’9983 csomag ára 1 950 amerikai dollár.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «