Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A “Quantum csendje”

0

A Ken Freivokh által tervezett 77 méteres jacht újjáalkotja a nyitott szuperjacht fogalmát. Freivokh nevét már ismerhetjük olyan projektek által, mint a Maltese Falcon, a DreamSymphony vagy a Black Pearl.

Quantum

A Quantum névre keresztelt legújabb koncepciója hatalmas ugrást jelent a Turquoise Yachts számára. A Quantum jóval ambiciózusabb, mint társai, több medence, egy négyszintes átrium, saját fedélzet a tulajdonos számára és egy helikopterleszálló is található rajta.

Quantum

A jachtot az teszi igazán különlegessé, hogy a farlap három irányból nyitható, így egy teljesen szabad platformot hoz létre. A kísérőhajók számára fenntartott garázs elárasztható, a csónakok ki-be mászkálhatnak rajta. Amikor pedig üres a terület, medenceként is használható. A terasz és edzőterem teljesen nyitott mindkét oldalon. A medence áttetsző fenekén át pedig rengeteg természetes fény árad be az alsó fedélzetre.

Quantum
Freivokh egy második garázst is épített a hajó elejébe, amely akár egy 10 méteres kísérőhajót is képes szállítani. A Quantum koncepció biztosan rábírja majd a hajógyártókat, hogy újragondolják a farlapról kialakított elképzelésüket.

Quantum
A Quantum klasszikus vonalakkal bír, magas, kissé meghajló orral, amely a tat irányába, lefelé ívelve folytatódik.
A tervezők az összes külső térben rejlő lehetőséget kihasználták. Építettek egy pilótafülke fedélzetet, amely a fő fedélzeten lévő szalonhoz csatlakozik. A fölötte lévő szinten található a privát fedélzet medencével és étkezőrésszel. A hálókabinok mellett a nagy belmagasságú mastersuite-hoz egy kisebb kabin, privát szalon, iroda és éléskamra is tartozik. A padlótól plafonig érő ablakok teljes panorámát biztosítanak.
A fő fedélzeten található egy pihenő, 14 elforgatható ülőhellyel, amelyek mozivá vagy étkezővé alakítják a fedélzetet. Hátrébb hat duplakabint helyeztek el, amelyekből kettő összenyitható VIP lakosztállyá.

Quantum
A Quantum fő attrakciója az átrium, amely négy fedélzeten ível át. A szintek között egy üvegfallal ellátott lift is van, ami rengeteg természetes fényt enged be az alsó fedélzetre. A felső fedélzeten érintőképernyős kijelzők segítik a navigációt, de a vendégek is élvezhetik innen a kilátást.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «