Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A “Quantum csendje”

0

Vasil Velchev eredetileg elektromérnök, akinek több mint 10 éves tapasztalata van már “grafikdizájnerként” is. A terméktervezés csak egy hobbi volt számára, de néhány világhírű publikáció után elkezdett hinni önmagában, és már komolyan vette saját magát.

Quantum múzeum

Legújabb projektje, a Quantum valahol a múzeum és a kiállítóterem közti mezsgyén helyezkedik el, hirdeti, hogy egy épület homlokzata legalább olyan fontos, mint a benne őrzött ikonikus tárgyak.

Quantum múzeum

A háromemeletes építmény két aszimmetrikus testből áll, melyek egy csatornán keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Acél és beton felhasználásával készült, a struktúra külső burka alumíniumötvözetből készült fraktál mintázatú, olyan polimer kompozíció, mely akár 3D nyomtatóval is készülhetett volna. Az épületbe árad a természetes fény, üveg homlokzatának köszönhetően.

Quantum múzeum

A tervezője szerint szerves-eklektikus az épület, a struktúrája felfogható úgy is, mint egymást átfedő gömbök. A két test aszimmetrikus formákat, és nagyon különböző belső tereket formál. Öt folyosó kapcsolja össze a két nagy teret, melyek a múlt és a jelen kapcsolatát szimbolizálják.

 

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «