Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A repülés új dimenziója

0

Vajon melyik a jobb? Egy repülőgép vagy egy helikopter? Persze mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A legjobb azonban az lenne, ha mindkettőnek az előnyeit összegyúrva alkothatnánk egy szuperrepülőt. Nos, a Trifan 600 pont ezért készült.

 

Az XTI Aircraft emberei mindvégig bízván abban, hogy valami igazán nagyot alkothatnak, első lépésben újragondolták a mai repülési technológiákat.

XTI Aircraft

Másodszor pedig elhatározták, hogy valami olyat hoznak létre, ami túlmutat a hagyományos korlátokon. Éppen ezért fogták a helikopter azon képességét, hogy szinte bárhonnan és bárhová képes fel-, illetve leszállni és ötvözték a tipikus magángépek sebességével és „hatótávolságával”.

XTI Aircraft

A Trifan 600 tehát egy hatszemélyes csodagép, ami példátlan szabadságot biztosít azáltal, hogy képes függőlegesen felszállni és landolni.

XTI Aircraft

A belseje is egészen példátlanul rugalmasan képes alkalmazkodni a felhasználó igényekhez. Be lehet rendezni például légi evakuálásra vagy sürgősségi mentésre. Ilyen esetben egy vízszintes hordágy mellett három orvosi személy, vagy kísérő számára van elég hely.

XTI Aircraft

Ha viszont másra van szükség, könnyedén átalakítható egyéni, akár üzleti igényeknek megfelelőre. Ilyen esetben egy tágas, modern belső tér áll rendelkezésre, egy sor díszített luxusfelülettel és intelligens, high-tech funkciókkal.

XTI Aircraft

XTI Aircraft

Bármik legyenek is tehát a követelmények, a Trifan 600 biztosan egy kényelmes, komfortos megoldást kínál. A három, különleges propellerének hála pedig másodperceken belül fel tud szállni bárhonnan, utána pedig a szénszálas szárnyak biztosítják a gyors repülést. Vajon ezzel az XTI tényleg képes lesz megváltoztatni a világunk repülési szokásait?

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «