fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A saját hamburgerkészítés titka

0

Szívesen gyártanál saját készítésű hamburgert? Nos, a fő alapanyagtól, a húspogácsától nem kell tartanod! Mutatjuk, milyen könnyedén elkészítheted otthon.

Ha pedig a hús már megvan, onnantól kezdve abszolút nincs nehéz dolgod. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire egyszerű otthon, saját kezűleg legyártani a húspogácsát.

Nem is kell hozzá más, csak egy jó konyhai robotgép és persze minőségi alapanyag! Ha ezek megvannak, máris jó úton vagy afelé, hogy elkészítsd a saját, legendásan finom hamburgered!

 

1. Az egésznek az a kulcsa, hogy szép darab húsokat válasszunk. Ezeket 30-45 percre először helyezzük a fagyasztóba, hogy egy kicsit megkeményedjen, ám ne fagyjon át teljesen.

Így készítsd a hamburgered!

2. Vágjuk fel a húst akkora kockákra, amelyek szépen beférnek a robotgépbe.

Így készítsd a hamburgered!

3. Dobjuk bele a felkockázott husit az aprítóba 2-3 adagban (nyilván a gép méretétől és a hús mennyiségétől függően). Vigyázzunk rá, hogy ne daráljuk le túl apróra!

Így készítsd a hamburgered!

Így készítsd a hamburgered!

4. Miután megvan a darált hús, formázzunk belőle szép kis pogácsákat!

Így készítsd a hamburgered!

5. Minden készen áll ahhoz, hogy elkészítsd álmaid burgerét!

Annak érdekében, hogy a húspogácsák jó szaftosak maradjanak, azt javasoljuk, hogy serpenyőben süsd őket. Adj hozzá a serpenyőbe egy kis vajat és olívaolajat és süsd nagy lángon mindkét felét 5 percig. Sütés közben ízlés szerint fűszerezd, sóval borssal. A végén olvassz rá egy kis sajtot is! Ezután már csak be kell dobnod a buci közepébe, leönteni a kedvenc szószoddal és élvezni az ízeket!

Így készítsd a hamburgered!

 

Jó étvágyat!

 

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «