fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A sas lecsap

0

Korábban is bemutattunk már néhány csodaverdát, amelyet a népszerű Gran Turismo 6 videó játékhoz terveztek. Most egy újabb példányra bukkantunk.

 

Az Arthur B. Nustas, autóipari tervező által megálmodott koncepció csupán egyetlen üléssel rendelkezik. Emellett nagyjából olyan dinamikus a külseje, mint egy éppen lecsapni készülő sasé.

A sas lecsap

Az „éles” részletek és sima felületek pedig még tovább tudják fokozni a bombasztikus megjelenést.

A sas lecsap

A legtöbb dizájnert az éppen aktuális és trendi termékek ihletik meg, ám ha egyszer lehetőséged van saját szuperautót tervezni, akkor mindent a saját igényeidnek megfelelően tudsz kialakítani – kezdte Nustas.

Az én munkám egy együléses, 2030-as Cadillac LMP versenyautót reprezentál, amely farmotoros hajtáslánccal bír. A külső és a belső tér formájának tervezése során két dolog inspirált igazán. Az egyik egy B-2 lopakodó bombázó, a másik pedig egy repülő sas.

Habár a Cadillac autók általában igen jellegzetes formatervvel rendelkeznek, én ragaszkodtam az ötletemhez, miszerint kiemelem a kocsinak azt a részét, amely hasonlíthat egy szárnyát éppen kiterjesztő sasra, aki készen áll lecsapni prédájára.A sas lecsap

A versenyautó erejéről pedig egy 3 literes, duplaturbós, V8-as motor gondoskodik, amely a hátsó kerekeket hajtja. Emellett pedig két elektromos motor is beépítésre kerül a verda első részébe, hogy az első kerekeknek adjon löketet. Ezzel tehát négy kerék meghajtás is lehetséges, hogy a gyorsulás és kanyarodás is tökéletesen menjen.

A sas lecsap

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «