Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A szabadság jachtja

0

Roberto Cavalli is részt vett legújabb, 88 láb hosszú jachtja, a Freedom bemutató ceremóniáján, ami majd szeptemberben a Monaco Yacht Show-n fog debütálni.

A CCN bemutatta a Freedomot

Roberto Cavalli is részt vett legújabb, 88 láb hosszú jachtja, a Freedom bemutató nem rég megtarott ceremóniáján a CCN carrarai hajógyárában. Cavalli barátjával, a deigner Tommaso Spadolini-val tervezte a teljesen egyedi jachtot, amely a CCN Fuoriserie sorozatának része.

A CCN bemutatta a Freedomot
A Freedom alumínium hajóteste van és a struktúra maximum sebessége 40 csomós sebességre képes a három vízsugár hajtóművével. A CCN követte Cavalli kívánságát, hogy a maximális kapcsolat legyen vízzel, miközben a privát szférát is biztosítsák. Emellett a külső és a belső is a divattervező személyiségét és dizájn jellegzetességeit fogja tükrözni.

A CCN bemutatta a Freedomot

„A jacht tervezése és építése egyi igazi kihívás volt. A Freedom kreativitása és szenvedélye a lehető legjobb keveréke, és csak hálás lehetek az embernek, aki látásmódjával hozzájárult az elegancia és ízlés jövőjéhez” – mondta a CCN CEO-ja, Diego Departi.

A CCN bemutatta a Freedomot

A jachtra lépve, a fő díszterem a kormányállomás mögött található. Ahhoz, hogy a legjobban kihasználják a napfényt, egy központi tetőablak engedi be a természetes fényt a hajó belsejébe, amit akár el is lehet függönyözni, ezzel igény esetén árnyékot és privát szférát biztosítva. Az alsó fedélzeten két vendég kabin és a legénység kabinja található.

A CCN bemutatta a Freedomot
A CCN Fuoriserie vonalát egyedülálló projektek alkotják, melyek az ügyfelek igényei alapján készültek el. A csapat megerősítette, hogy „jelenleg egy másik, 100 láb hosszú jachtot építenek egy európai tulajdonosnak, amit Guido de Groot tervezett.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «