Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A természetes luxus

0

A Sinot egy exkluzív jachtokat gyártó cég, nemrég mutatta be a 120 méteres ’Nature’ hajókoncepcióját. Az ötlet a teljesen egyedi formatervezés és a holisztikus törekvés eredménye, és úttörő módon kísérli meg ötvözni a szépséget és funkcionalitást.

Sinot Nature jacht

A Sinot jól ismert technikailag és esztétikailag kidolgozott terveiről

Azért ezt a nevet választották a jachtnak, mert a hajó egy platformként szolgál ahhoz, hogy az emberek közelebb kerülhessenek a természethez. Egy kerttel és megfigyelő állomásokkal kiegészítve, a dizájn funkcionalitásra törekszik, miközben egy visszavonulásra alkalmas helyet teremt a nyílt tengeren.

Sinot Nature jacht

A legjobb haditengerészeti építészekkel történő együttműködés biztosítja a műszaki megvalósíthatóságot

A buja belső kert a legmodernebb klímavezérlési technológiával van felszerelve, míg a felső fedélzeti megfigyelőközpont egyedülálló platformot biztosít a nyílt vizek vizsgálatához.

Sinot Nature jacht

A hatalmas jacht 120 méter hosszú

A koncepció két padlótól a mennyezetig érő ablakot vázol fel, ezáltal kiküszöbölve az emberek és a természet közötti határokat, hihetetlen kilátást nyújtva a fedélzetről.

 

A szolgáltatások közé nyolc fényűző normál és VIP szoba, továbbá egy rendkívül tágas tulajdonosi szoba tartozik. Egy luxus wellness-részleg, edzőterem és a tengerszint feletti medence is elfér a hajón a hatékony térelrendezésnek köszönhetően. A Nature-t a 2017-es Monaco Yacht Show-n fogják bemutatni.

Sinot Nature jacht

A luxus spa, az edzőterem és az úszómedence a víz szintjével egyvonalban található

Sinot Nature jacht

A buja belső kert a legmodernebb klímavezérlési technológiával van felszerelve

Sinot Nature jacht

A kert a tulajdonos előkelő hálószobájában van

Sinot Nature jacht

A jachton 50 fős személyzet és 18 vendég számára van elegendő férőhely

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «