fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Terminátor hangján szólal meg a navigációs program

0

Arnold Schwarzenegger igazítja útba az autósokat egy okostelefonokra ingyen letölthető műholdas navigációs program hangjaként.

Az ötlet, hogy Arnie a Waze hangja legyen, állítólag tőle magától származik. „Amikor először használtam a Waze-t, rögtön eszembe jutott, hogy a Terminátor géphangja tökéletes lenne hozzá – mondja Schwarzenegger. – A közösségi médiában egyfolytában követelik a rajongók, hogy valami ilyesmire használjuk a klasszikus beszólásokat, amik a Terminátor-filmekben elhangzanak.

A terminátor hangján szól a navigáció

Így aztán kitaláltuk, hogy ezentúl a bájos osztrák akcentusommal igazítok útba bárkit, aki megveszi a programot az autójába. Kikapcsoláskor például udvariasan elköszönök: hasta la vista, baby!”
Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, a Waze a következő hetekben azzal kapcsolatban is útbaigazítást fog nyújtani az amerikai autósoknak, hogyan juthatnak el a legközelebbi moziba, ahol Schwarzenegger legújabb filmjét, a Terminator: Genisyst játsszák.

(Terminator: Genisys – hazai bemutató. 2015. július 2.)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «