Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A tetovált bringa

0

A spanyol Vintage Luxury Bicycles márka mögött álló Javier Jubete hagyományos japán művészeti elemekkel díszített, krómmal gravírozott egyedi kerékpárok építésére specializálódott.

Tetovált luxus kerékpár

A vintage kerékpárokra szakosodott márka egzotikus klasszikusok újratervezésével foglalkozik, amiket rendkívül ritka NOS alkatrészekkel tesznek még egyedibbé

Az új króm és frissen festett fehér gyöngyház kiemeli a gravírozást és a rajzokat a kerékpár és a kerekek különböző részein. Bár az újonnan átdolgozott és aranyozott Campagnolo klasszikusok megtartják hagyományos élüket, a Vintage Luxury Bicycles minden kerékpár felületén komplex japán motívumokat kelt életre, és ebben az esetben sem volt ez másképp.

Tetovált luxus kerékpár

A Vintage Luxury Bicycles mindegyik kerékpárján komplex japán motívumok jelennek meg

A Vintage Luxury Bicycles legújabb kollekciója az olasz és a japán kultúrák egyesülését ünnepli. A legutóbb felfrissített Campagnolo kerékpárok vékony, 700c és 650c kerekekkel, valamint a híres olasz márka, a Vittoria csőrendszerrel büszkélkedhetnek.

Tetovált luxus kerékpár

A váltó részletei

Tetovált luxus kerékpár

Geometrikus minta az ülés teleszkópon

Tetovált luxus kerékpár

Japán motívumok mindenütt

Tetovált luxus kerékpár

Az új króm és frissen festett fehér gyöngyház kiemeli a gravírozást és a rajzokat a kerékpár és a kerekek különböző részein

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «