fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A TomTom fitnesz órája

0

A TomTom a Berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb termékét a Spark fitnesz órát, amely zenelejátszásra is képes, így az okostelefonunkat nyugodtan otthon hagyhatjuk, ha edzeni megyünk.

 

Ma már nagyon sok okosóra és fitnesz karkötő van a piacon, így nagyon nehéz piaci rést találni, a TomTomnak azonban talán úgy tűnik, hogy mégis sikerült valami újat nyújtani. A Spark fitnesz órája ugyanis nem csak, hogy sok, összesen nyolc különböző színben kapható, de az zenelejátszásra is képes, a 3 GB-os belső memóriájának köszönhetően pedig az igazán hosszú edzések zenei aláfestésére is képes. A készülékre telepített iTunes vagy Windows Media Player lejátszókkal mintegy 500 számot kezelhetünk ugyanis.

TomTom Spark

Bár nem a TomTom Spark az első hordható zenelejátszó, de azok közül az egyik legkisebb, miközben mindig, akár éjszaka is viselhetjük, és olyan hasznos funkciói is vannak, mint a lépésszámláló, vagy az alvás nyomkövető. Bár fülhallgató csatlakoztatására nincs lehetőség, ugyanakkor a Spark képes együttműködni a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatókkal.

TomTom Spark

A TomTom MySports applikációja pedig igazán részletes statisztikát készít a felhasználó edzésmunkájáról, amit a beépített pulzusmérő és GPS egység is segít. A TomTom okos készüléke várhatóan októberben kerül a kereskedésekbe 249 eurós áron.  

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «