Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A whisky és a Szent Grál

1

Talán nincs is férfiasabb és elegánsabb alkohol, mint a whisky. Ha olykor-olykor te sem veted meg eme nemes italt, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi poharat. Ezt ugyanis kifejezetten whiskykortyolásra tervezték.

A whisky olyan égetett szesz, amelyet őrölt gabona erjesztésével majd lepárlásával készítenek. A borhoz hasonlóan pedig, megfelelő levegőztetéssel elérhetjük, hogy a nemkívánatos elemek gyorsabban elpárologjanak, mint az aromás, ízletes koncentráció.

Norlan Whiskys Pohár

A Norlan Whisky Pohár úgy lett megtervezve és kifejlesztve, hogy számodra a tökéletes whiskyfogyasztás élményét garantálja. Ehhez a tudomány és a profi dizájn elemeit ötvözték.

Norlan Whiskys Pohár

A pohár célja, hogy az ital komplex aromáját és íz világát minden eddiginél hatékonyabban juttassa el az érzékszerveidhez. A belsejének formaterve roppant tudományosan lett kialakítva, hogy amikor kissé megforgatod kezedben a poharat, az ital hullámzása közben a szokásosnál több etanol tudjon elpárologni.

Norlan Whiskys Pohár

A pohár belső falai felfelé egyre szűkülnek, majd a tetejéhez érve ismét kitágulnak, nehogy hozzáérjen az ember orrához. A magassága és a pohár szájának átmérője is gondosan ki lett találva, hogy a lehető leghatékonyabban érzékelhesd a kívánatos aromákat, miközben az etanol elsuhan az arcod mellett.

Ez a folyamat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a jó whisky ízét sokkal inkább élvezhesd. Hát akkor, egészségünkre!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: The Balvenie, egy kivételes whisky • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «