fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A zene dizájnja

0

A luxus audio berendezéseket gyártó Kostas Metaxas egy újabb „kinetikus művészeti alkotást” mutatott be, amelynek premierje a GQT Portable Recording Device No 1 modellel közösen lesz májusban. A Phonographic Perambulator No.1 – vagy PP1 röviden – egy ívelt ünnep a szemnek, amely az ígéretek szerint a zenerajongó füleknek is az lesz.

A zene dizájnja

A PP1 fő vázát egyetlen tömb 6061-es repülőgép minőségű alumíniumból (vagy titánból) vágják ki. A svájci Maxor szíjhajtású rendszer forgatja az esztergált alumínium tálcát.

A zene dizájnja
A PP1 görgő vonalai és a gyönyörű ívei egyelőre csak vázlatként léteznek, de ha a korábbi alkotásokból lehet következtetni, a Munich High End Show-n bemutatandó végtermék nem sokban fog különbözni a digitális sablontól.

A zene dizájnja

Egyelőre semmilyen további részletet sem osztottak meg a PP1-gyel kapcsolatban, de a kézzel készült szépség ára várhatóan 35,000 dollár környékén lesz.

A zene dizájnja

A zene dizájnja

A zene dizájnja

A zene dizájnja

A zene dizájnja

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «